Huize Widaad

De Oude Pastorie

Alweer afgelopen mei 2014 geopend, maar wederom een project waar ABC Design BV heel trots op is om dit project te mogen helpen realiseren! De Oude Pastorie in Huizen is een oude predikantswoning uit 1882, wat helemaal omgetoverd is tot een woonzorghuis met huiselijke sfeer voor ouderen met dementie.

Rabobank

(Ver)nieuwbouw van een bankgebouw aan de Naarderstraat 18 te Huizen, een duurzaam en multifunctioneel kantoorpand waarin het nieuwe werken centraal staat. Daarnaast heeft het pand een dorpse uitstraling. ABC Design BV heeft voor de Rabobank de complete stoffering verzorgd (gietvloeren, entreemat en Flotex vloerbekleding van fabrikant Forbo). Flotex is een unieke textiele vloerbedekking, die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke, veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, het comfort en de akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

Beatrixschool

Wederom is Marmoleum van fabrikant Forbo Flooring gebruikt om deze school op speelse wijze op te vrolijken, met dank aan onze vindingrijke stoffeerders!